Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Particulier

Naast de zakelijke markt houdt Merx Interieurbouw zich ook bezig met de wensen van particulieren. Als klant bent u verzekerd van een persoonlijke benadering en worden alle mogelijkheden bekeken en benut om uw wensen te realiseren. Is uw interieur aan verandering of vernieuwing toe? Maar beschikt u zelf niet over voldoende ruimtelijk inzicht en inspiratie om uw interieur te verwezenlijken dan kunnen wij u wellicht uitkomst bieden. Wij laten u graag alle mogelijkheden zien en geven u een passend advies.

Interieur op maat

Wij kunnen voor u en met u een plan maken gefocust op de indeling, meubilair, verlichting en kleuren. Uw huis, een plek om helemaal uzelf te zijn. Dit is vaak fijner wanneer u bent omgeven door een comfortabel en stijlvol interieur. Waarom zou u kiezen voor interieur op maat? U heeft vast wel eens gemerkt dat veel meubels net niet voldoen aan uw wensen. Beëindig uw zoektocht en bespreek uw eigen unieke interieurontwerp met Merx Interieurbouw. U kunt ons inschakelen om het geheel te verzorgen. We kunnen ook samenwerken met uw interieurarchitect. Alles is mogelijk u bent betrokken bij het hele proces zodat het resultaat perfect aan uw wensen voldoet.

Voor particulieren maken wij voornamelijk keukens, inloopkasten dressoirkasten, slaapkamerkasten, badkamermeubels en lambriseringen etc. Het komt regelmatig voor dat het complete interieur van het woonhuis ons wordt toevertrouwd. We zijn zeer flexibel in onze aanpak, en kunnen afspraken met u maken op elk gewenst tijdstip.

Hieronder vindt u meer informatie over onze particuliere diensten.

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren