Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Onze werkwijze

Door mensen, bedrijven en organisaties te helpen om met behulp van een goed doordacht ontwerp en een perfect functionerend en afgebouwd interieur het maximale uit mensen te halen én de eigen identiteit verder te versterken. Zo werken wij als interieurbouwer.

De 4 basiswaarden - KWALITEITINNOVATIE, 
FLEXIBILITEIT
 en SERVICE - stellen ons in staat zeer hoog te scoren qua klantvriendelijkheid.

Wij willen u graag helpen uw gedachten en wensen te verwerkelijken of dat nu om een kantoor, winkel of praktijk gaat. Van ontwerp tot realisatie: Merx Interieurbouw is uw partner.

Precisie tot in detail !

Vakmanschap en kennis

Merx Interieurbouw is helemaal ingericht op maatwerk en een integrale aanpak. We hebben diverse disciplines in huis, maar ook de benodigdheden, kennis en machines. Met veel liefde voor het vak worden de materialen verwerkt en naadloos met elkaar gecombineerd. Nadat we alles minutieus bij u thuis hebben opgemeten, worden uw interieur en meubels in onze werkplaats vervaardigd en vervolgens bij u gemonteerd en perfect afgewerkt. Tot op het laatst heeft u nog de gelegenheid details aan te passen. Aan het eind van elke werkdag ruimen we alles op en nemen we het afval mee. En uiteraard wordt uw nieuwe interieur ook mooi schoon en ‘instapklaar’ opgeleverd.

Het grote verschil tussen de ene interieurbouwer en de andere zit ’m in de kleinste details. Maar dat verschil ziet u pas tijdens het werk en als het werk gereed is. Dan ziet u of uw idee, uw stijl, tot in de finesses de vorm heeft gekregen, die u voor ogen had. Het zijn onze eigen vakmensen die het verschil maken. Veelzijdig, creatief en flexibel. Samen werken we aan een totaalproduct. Vullen we elkaar aan. Stemmen we materialen en aansluitingen naadloos op elkaar af.

En omdat we alles in eigen hand en onder één dak hebben, zijn we ook in staat snel en efficiënt hoogwaardige kwaliteit te leveren.

Interieur op maat

Ons interieur en maatwerk worden met uiterste zorg ontworpen en met precies oog voor detail afgewerkt. Onze specialisten laten u niets te wensen over!

Interieurontwerp en advies

Interieurontwerp of ook wel interieurdesign is een specialistisch vak. Dit vergt creativiteit, kennis van materialen en het combineren van deze met ruimte en omgeving. Wij geven u waardevol interieuradvies over hoe voor uw ruimte de gewenste sfeer en stijl gecreëerd kan worden. Laat u inspireren met verrassende mogelijkheden en indelingen waar u wellicht nog niet aan had gedacht.

Creatieve oplossingen

Interieurs ontwerpen en bouwen is ons dagelijks werk. Onze ervaring is groot we doen voortdurend nieuwe ideeën op. Daardoor kunnen wij voor u zowel functionele als creatieve oplossingen aanbieden. We kunnen samen met u het juiste idee ontwikkelen.

Eén aanspreekpunt

Belangrijk bij een interieur is dat deze precies bij u moet passen. We zullen altijd nauw overleg met u hebben. Gedurende het traject heeft u één aanspreekpunt.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren