Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Keukenrenovatie

Inbouwapparatuur vervangen

Inbouwapparatuur vervangen is besparen door geld uit te geven: Het lijkt raar, maar het is waar. Oude apparatuur verbruikt nu eenmaal meer energie dan moderne keukenapparaten. Zo is de huidige generatie koelkasten veel zuiniger dan die van 10 jaar geleden. Daarbij komt dat moderne inbouwapparaten meer mogelijkheden hebben die uw leven kunnen veraangenamen. Een nieuwe vaatwasser of magnetron in uw keuken… Het vervangen van oude inbouwapparatuur lijkt meestal gemakkelijker dan het is. Vaak moeten er aanpassingen uitgevoerd worden aan de kast, het werkblad, de keukendeurtjes, de verlichting of de ontluchting. We werken samen met alle bekende leveranciers van inbouwapparatuur. Daardoor hebben we een groot en divers aanbod van vaatwassers, magnetrons, ovens, stoomovens, of wijnklimaatkasten en bijvoorbeeld diepvriezers, afzuigkappen, koffieautomaten, inductiekookplaten, wok brander en koelkasten.

Keukenkranen

Een keukenkraan vervangen omdat hij lekt – dat is niet altijd nodig. Een rubbertje kan kapot zijn of er is iets mis met de keramische afdichting in de kraan. Als die kraan nog goed is, dan kunnen die rubbertjes of schijven eventueel vervangen worden. En als u een nieuw keukenblad laat aanbrengen of een nieuwe spoelbak, dan kunnen we soms de oude kraan nog wel gebruiken –dat is ons uitgangspunt. Maar misschien wilt u die lekkende, oude kraan niet meer omdat een nieuwe kraan meer mogelijkheden biedt (een groter bereik bijvoorbeeld).

Keukenkraan vervangen

We hebben eenvoudige kranen in ons assortiment, maar ook zijn er diverse kokend watersystemen op de markt. Die het overwegen waard zijn. Het comfort van deze kranen is fantastisch. De alles-in-één-kraan bijvoorbeeld levert zowel warm, koud als kokend water. Er zijn meerdere soorten kranen. Als wij een keukenkraan vervangen, kunt u kiezen uit een hendel-, tweehendel- en de (al eerder genoemde) drie in één kraan.. Veel gemak vindt u bij een ééngreeps mengkraan omdat u de temperatuur en de hoeveelheid water met één hand kunt regelen.


Keukenblad Vervangen

Daarbij is het keukenblad het meest onderhevig aan gebruiksslijtage – maar ook een verkeerd neergezette hete pan kan sporen achterlaten op een keukenblad (of werkblad. Dat kan voorkomen er moet tenslotte worden geleefd in de keuken – maar soms is een beschadigd werkblad niet meer goed schoon te krijgen, bacteriën hebben vrij spel in kieren en gaten. Wij kunnen vrij eenvoudig een keukenblad vervangen – eventueel met kranen en spoelbak erbij.

Uw keuken komt er in een keer compleet anders uit te zien. Voor meer informatie maakt u vrijblijvend een afspraak.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren