Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Woonkamer en slaapkamer

In de woonkamer laat u uw persoonlijkheid echt spreken, Vaak lukt dat niet met standaard meubels.

Woonkamer

Wij kunnen uw specifieke woonkamer ideeën en wensen voor bijvoorbeeld een televisiemeubel, wandkast, eetkamertafel, salontafel, of dressoir realiseren. We verwerken en combineren de benodigde materialen met elkaar waardoor alle vervaardigde interieurs niet alleen een hoogwaardige en duurzame kwaliteit hebben, maar ook een uitstraling hebben die uniek is en naadloos aansluit op uw wensen.

 Slaapkamer

De slaapkamer is een kamer waar je tot rust moet kunnen komen. Comfort, een goede indeling en uitstraling is hiervoor belangrijk. Met de mogelijkheden van een slaapkamer op maat door Merx Interieurbouw bent u verzekerd van goed advies over de beste oplossingen. Samen met u ontwerpen we uw droom slaapkamer door het vervaardigen van functionele kasten en meubels op maat. Slaapkamer kasten kunnen bijvoorbeeld gemaakt worden in vorm van een wandkast, een schuifdeuren kast of een complete inloopkast. Maar ook bieden wij oplossingen op maat voor slaapkamers met schuine wanden.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren