Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Over Merx Interieurbouw

 

Waarom een interieur bouwen?

Waarom zou u een interieur laten bouwen in plaats van er een te kopen? Misschien omdat u de stijl van uw interieur naadloos wilt laten aansluiten op de stijl van uw woning. Of omdat u door het hele huis heen eenheid wilt in materiaalgebruik. Wellicht omdat u voor een bepaalde ruimte geen passende kasten kunt vinden. Of...omdat u zó’n uitgesproken eigen smaak en stijl heeft, dat het interieur van uw dromen alleen door een echte interieurbouwer of interieurarchitect gerealiseerd kan worden. Uiteraard werken we ook aan de hand van ontwerpen en tekeningen van derden zoals architecten, projectinrichters of de opdrachtgever zelf.

Uw wensen

In dat geval komt Merx Interieurbouw graag bij u om de hoek kijken. Wat u ook voor ogen heeft... we staan open voor uw ideeën, denken met u mee en tasten samen met u de diverse mogelijkheden af. Om uw wensen vervolgens te vertalen in een even helder als markant voorstel. Geen design om het design, maar een ontwerp dat uitgesproken smaak combineert met praktisch en functioneel.

Merx Interieurbouw ontwerpt en produceert exclusieve interieurs en maatwerk meubels, zoals: maatkeukens, kasten, kleedkamers, boekenkasten, kantoorinrichtingen, balies, winkel en horeca-inrichtingen en alles exact op maat naar uw wensen.

Wat is onze kracht?

Merx Interieurbouw onderscheidt zich door kleinschaligheid, en persoonlijke aanpak ontwerp, vakbekwaamheid, service en een perfecte beheersing van alle voorkomende productietechnieken. Met liefde en passie voor het vak worden de beste materialen verwerkt en met elkaar gecombineerd waardoor alle vervaardigde interieurs niet alleen een hoogwaardige en duurzame kwaliteit hebben, maar ook een uitstraling hebben die uniek is en naadloos aansluit Een platte organisatie met passie voor interieurs. De productie van het maatwerk meubilair vindt plaats in onze eigen goed uitgeruste interieurbouw werkplaats met geavanceerde machine technieken in Hulsberg. Hier wordt met veel vakmanschap, uiterste precisie en liefde voor het vak aan uw interieur gewerkt. Al meerdere jaren ontwerpen wij en produceren en verkopen wij meubelen van een hoogwaardige kwaliteit.

Merx Interieurbouw wil graag uw plannen en ideeën tot een succes brengen.

Onze werkplaats

In een compleet geoutilleerde werkplaats met veruit de laatste nieuwe machine technieken en voorzieningen worden er dagelijks aan interieurproducten gewerkt met liefde voor het vak.

 
 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren